Πολιτικη Απορρητου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ» με το διακριτικό τίτλο «ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ», που εδρεύει στον Μαραθώνα, ΤΚ 19007, με ΑΦΜ 095257860, αντιλαμβάνεται ότι η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντική και δεσμεύονται να δείχνουν σεβασμό στην ιδιωτικότητά σας και να διασφαλίζουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρουσιάζει πως η εταιρεία μας («ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ», «εμείς», «εμάς», «μας») χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και τα μέτρα, που έχει λάβει για την προστασία και την ασφαλή διατήρηση των δεδομένων αυτών. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για εσάς, αν εργάζεστε σε μας ή υποβάλλετε αίτηση για να εργαστείτε σε μας, αν παρέχετε υπηρεσίες σε μας, αν αγοράζετε προϊόντα, λαμβάνετε υπηρεσίες από εμάς, συμμετέχετε στις εκδηλώσεις ή προωθήσεις μας ή αλληλεπιδράτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μαζί μας, μεταξύ άλλων χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε ιστότοπό μας ή επικοινωνώντας μαζί μας με οποιοδήποτε τρόπο.

Αφιερώστε λίγο χρόνο, για να ελέγξετε λεπτομερώς αυτήν την πολιτική (καθώς και την πολιτική μας για τα cookies και τους όρους χρήσης των ιστοτόπων μας και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα αναφέρονται σε αυτά). Αν είστε ήδη εργαζόμενος σε μας, αν παρέχετε υπηρεσίες σε μας, αν είστε προμηθευτής ή πελάτης μας, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορεί να αναφέρονται στη σύμβασή σας μαζί μας. Περισσότερες πληροφορίες, που επισημαίνουν ορισμένες χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων μαζί με την δυνατότητα επιλογής ή εξόδου από ορισμένεςχρήσεις, μπορούν,επίσης, να παρέχονται, όταν συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς. Η εν λόγω Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων επεξηγεί τις πρακτικές απορρήτου και αναφέρεταιστους ακόλουθους τομείς:

1. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε
2. Τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα
3. Πώς χρησιμοποιούμε τα cookies
4. Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα
5. Τα δικαιώματά σας
6. Επικοινωνία
7. Ενημερώσεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

1. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε
Θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε ορισμένα ή όλα τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα για εσάς:

• Πληροφορίες σχετικά με εσάς,όπως όνομα, υπογραφή, ταυτότητα/διαβατήριο μισθωτού/προσωπικού, φωτογραφία, δελτίο μισθοδοσίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιχειρηματική διεύθυνση, στοιχεία ταυτότητας υπηκοότητας, λεπτομέρειες άδειας οδήγησης, αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ), αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ), στοιχεία ασφάλισης υγείας και κυβερνητικού συνταξιοδοτικού προγράμματος, ημερομηνία γέννησής σας, τα στοιχεία επικοινωνίας συγγενών, το φύλο και τη μητρική σας γλώσσα, διεύθυνση κατοικίας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
• Πληροφορίες για την εργασία σας σε περίπτωση που εργάζεστε ή παρέχετε τις υπηρεσίες σας σε μας, όπως τη θέση σας, τον επαγγελματικό τίτλο, τύπο εργαζομένου, επίπεδο διαχείρισης, κατάσταση (πλήρους ή μερικής απασχόλησης), εβδομαδιαία ωράρια εργασίας, πληροφορίες για το χρόνο εργασίας, τοποθεσία εργασίας, πληροφορίες εντοπισμού θέσης (για το προσωπικό παράδοσης και εξυπηρέτησης), τμήμα, επίπεδο θέσης, στοιχεία διευθυντή, υποστηρικτικοί ρόλοι, ημερομηνία έναρξης και λήξης σύμβασης, αναφορά κατάστασης συμβάσεων, ιστορικό εργασίας, εκπαίδευση και προσόντα, προηγούμενη επαγγελματική πείρα και τους λόγους αποχώρησης, πληροφορίες σχετικά με τον μισθό και τις παροχές σας, το βασικό μισθό, μπόνους, αυξήσεις μισθών, αποζημιώσεις, ασφαλιστικές παροχές, λοιπές παροχές, συνταξιοδοτικά προγράμματα, φορολογικές διατάξεις, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, πληροφορίες μισθών δεδουλευμένων, ομάδα μισθοδοσίας εργαζομένων, λεπτομέρειες περί συντάξεων.
• Πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση της πρόσβασης στο κτίριο ή την πρόσβαση στο κτίριο όπως βίντεο και φωτογραφίες, πρόσβαση σε δελτία ταυτότητας εισόδου, καταγραφή χρόνου διαχείρισης, καταγραφή δεδομένων χρήσης διαδικτύου/τηλεφώνου, εταιρικής φυσικής και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email).
• Επίδοση και πειθαρχικές πληροφορίες, όπως επιδόσεις και πιθανές αναθεωρήσεις, αξιολογήσεις και βαθμολογίες, πληροφορίες σχετικά με πειθαρχικούς ισχυρισμούς, πειθαρχικές διαδικασίες και τυχόν προειδοποιήσεις, λεπτομέρειες παραπόνων και οποιαδήποτε αποτελέσματα των ανωτέρω.
• Πληροφορίες απουσιών/αδειών, όπως ημερομηνίες απουσίας/διακοπών, μητρότητας/ πατρότητας/γονικής άδειας, γέννησης παιδιού, εκπαιδευτικής άδειας, άδειας οικογενειακής φροντίδας, ιατρικής άδειας.
• Οργανωτικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των αναγνωριστικών ταυτοτήτων για τα πληροφορικά συστήματα, στοιχείων της εταιρείας, κατανομών κέντρων κόστους και σχετικών οργανισμών.
• Τα στοιχεία της συναλλαγής σας και το ιστορικό αγορών,όπως λεπτομέρειες των αγορών και των άλλων συναλλαγών που έχετε πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων μέσω των ιστοσελίδων μας ή μέσω άλλων καναλιών, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης παράδοσης και των λεπτομερειών των αγορασθέντων προϊόντων.
• Στοιχεία πληρωμής,λεπτομέρειες πληρωμής, που χρησιμοποιούνται για την αγορά των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, όπως ο αριθμός πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και η ημερομηνία λήξης.
• Πληροφορίες προτίμησης μάρκετινγκ, όπως λεπτομέρειες των προτιμήσεων μάρκετινγκ και επικοινωνίας και των πληροφοριών, που συλλέγουμε, για να μας βοηθήσετε να προσδιορίσουμε, ποια προϊόντα και υπηρεσίες ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν.
• Στοιχεία έρευνας,τις απαντήσεις σας στις έρευνες αγοράς που διεξάγουμε.
• Η αλληλογραφία μας μαζί σας συμπεριλαμβανομένων τυχόν ανατροφοδοτήσεων, παραπόνων και σχολίων από εσάς μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή αρχείων οποιασδήποτε αλληλογραφίας σε απευθείας σύνδεση, εγγράφως ή προσωπικά και αλληλεπιδράσεις μεταξύ μας. Εάν επικοινωνήσατε μαζί μας τηλεφωνικά, θα συλλέξουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό τηλεφώνου, που χρησιμοποιήσατε, για να μας καλέσετε και τις πληροφορίες, που συλλέγονται μέσω της καταγραφής κλήσης.
• Τεχνικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης Πρωτοκόλλου του Διαδικτύου (IP), που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο διαδίκτυο ή των πληροφοριών σύνδεσης, του τύπου και της έκδοσης του προγράμματος περιήγησης, της ρύθμισης ζώνης ώρας, των τύπων και των εκδόσεων του προγράμματος περιήγησης, του λειτουργικού συστήματος και της πλατφόρμας.
• Πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στους ιστότοπούς μας, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων Ενιαίων Εντοπιστών Πόρου (Uniform Resource Locator, URL), μέσω των ιστοσελίδων μας (συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας), τα προϊόντα που έχετε δει ή αναζητήσει, τις σελίδες, στις οποίες έχετε πρόσβαση, τα σφάλματα λήψης, τη διάρκεια των επισκέψεων σε ορισμένες σελίδες, τις πληροφορίες αλληλεπίδρασης σελίδας (όπως κύλιση, κλικ και mouse-overs) και τις μεθόδους, που χρησιμοποιούνται για το κλείσιμο της σελίδας

Πηγές προσωπικών δεδομένων
Συλλέγουμε πολλά από τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία λαμβάνουμε απευθείας από εσάς ή από τις αλληλεπιδράσεις σας μαζί μας, τους ιστότοπους ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούμε,επίσης, να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών συνεργατών, των υπεργολάβων σε τεχνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πληρωμών και υπηρεσίες παράδοσης, των διαφημιστικών δικτύων, των παρόχων αναλύσεων, των παρόχων πληροφοριών αναζήτησης, των οργανισμών αναφοράς πιστώσεων, των βάσεων δεδομένων για την καταπολέμηση της απάτης και άλλων βάσεων δεδομένων τρίτων, συμπεριλαμβανομένων καταλόγων κυρώσεων, καθώς και επιχειρηματικών πληροφοριών και ερευνητικών εργαλείων.

Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων συγκεκριμένες κατηγορίες δεδομένων χαρακτηρίζονται ευαίσθητα και για αυτό τυγχάνουν επιπλέον προστασίας. Αυτές οι κατηγορίες δεδομένων περιλαμβάνουν πληροφορίες για την υγεία, φυλετική και εθνοτική καταγωγή, πολιτικές ή/και θρησκευτικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, γενετήσιο προσανατολισμό, γενετικά και βιομετρικά δεδομένα. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα θεωρούνται και οι ποινικές καταδίκες και αδικήματα.
Σε περιορισμένες περιπτώσεις, θα συλλέξουμε και θα χειριστούμε αυτά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, για παράδειγμα, όταν χειριζόμαστε τα αιτήματά σας για ειδική ιατρική βοήθεια ή βοήθεια πρόσβασης ή όταν αναλαμβάνουμε ορισμένους ελέγχους του ιστορικού σας, οι οποίοι ενδέχεται να αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες ποινικές καταδίκες. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, όπως περιγράφεται περαιτέρω στην παρακάτω ενότητα «Τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα».

2. Τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα
Συγκεντρώνουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα για συγκεκριμένους λόγους («σκοποί επεξεργασίας»). Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί της προστασίας προσωπικών δεδομένων πρέπει να καθορίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τη νομική βάση ή το «λόγο» της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων («νομική βάση»). Ανάλογα με τον τρόπο, με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την εταιρεία μας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
• Διαχείριση και αποζημίωση, παροχές και επιδόματα, συμπεριλαμβανομένου του μισθολογίου, των εξόδων, των επιδομάτων, που περιλαμβάνουν την επεξεργασία των στοιχείων ταυτότητας, στοιχείων επικοινωνίας, πληροφοριών σχετικά με την εργασία σας, μισθό και παροχές, πληροφοριών απουσιών/αδειών και οργανωτικών δεδομένων, καθώς και την αναφορά σε δικαιώματα για τυχόν παροχές.
• Διαχείριση του εργατικού μας δυναμικού και διαχείριση της εργασιακής σχέσης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης εργασιών, παρακολούθησης του χρόνου εργασίας, παρακολούθησης χρήσης διαδικτύου/τηλεφώνου, επιδόσεων και πιθανών αξιολογήσεων, στελέχωσης και διοίκησης οντότητας και επιμέρους ομάδων, διαχείρισης και παρακολούθησης επαγγελματικών ταξιδιών, διεξαγωγής ανάλυσης εργατικού δυναμικού, διαχείρισης ταλέντων, διαχείρισης/εγκρίσεων αδειών, πειθαρχικών πληροφοριών, πληροφοριών απουσιών/αδειών, οργανωτικών δεδομένων, προσλήψεων σε άλλους ρόλους κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της απασχόλησής σας.
• Παροχή συστημάτων πληροφορικής και υποστήριξης, για να μπορέσετε εσείς και οι άλλοι να εκτελέσετε το έργο σας, για τη λειτουργία της επιχείρησής μας και για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε ζητήματα στα συστήματα πληροφορικής μας και να διατηρήσουμε τα συστήματά μας ασφαλή, που περιλαμβάνουν επεξεργασία σχεδόν όλων των κατηγοριών δεδομένων των εργαζομένων.
• Συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και απαιτήσεις σχετικές με την απασχόληση, καθώς και διαχείριση αυτών των απαιτήσεων, όπως ο φόρος εισοδήματος, οι ασφαλιστικές κρατήσεις, νομοθεσία περί υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, η οποία ενδέχεται να περιλαμβάνει την επεξεργασία δεδομένων ταυτοποίησης, στοιχείων επικοινωνίας, πληροφοριών σχετικά με την εργασία σας, επιδόσεων και πειθαρχικών πληροφοριών και οργανωτικών δεδομένων.
• Παρακολούθηση και διασφάλιση συμμόρφωσης με τις ισχύουσες πολιτικές, διαδικασίες και νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης της διενέργειας εσωτερικών ερευνών, η οποία περιλαμβάνει την επεξεργασία δεδομένων ταυτοποίησης, στοιχείων επικοινωνίας, πληροφοριών σχετικά με την εργασία σας, μισθό και παροχές, επιδόσεις και πειθαρχικές πληροφορίες, πληροφοριών απουσιών/αδειών και οργανωτικών δεδομένων.
• Επικοινωνία με εσάς, άλλους εργαζόμενους στην εταιρεία και τρίτους, (π.χ. με επιχειρηματικούς εταίρους, προμηθευτές, πελάτες ή κυβερνητικούς υπαλλήλους), συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών, που αφορούν εκδηλώσεις αποφοίτων και συνεντεύξεις αποχώρησης, η οποία περιλαμβάνει την επεξεργασία δεδομένων ταυτοποίησης, στοιχείων επικοινωνίας, πληροφοριών σχετικά με την εργασία σας και οργανωτικών δεδομένων.
• Επικοινωνία με καθορισμένες επαφές (συγγενείς) σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η οποία περιλαμβάνει την επεξεργασία στοιχείων επικοινωνίας, πληροφοριών σχετικά με την εργασία σας και οργανωτικών δεδομένων.
• Ανταπόκριση και συμμόρφωση σε αιτήματα και νομικές απαιτήσεις ρυθμιστικών ή άλλων αρχών εντός και εκτός της χώρας καταγωγής σας, η οποία περιλαμβάνει την επεξεργασία στοιχείων ταυτότητας, στοιχείων επικοινωνίας, πληροφοριών σχετικά με την εργασία σας, μισθό, παροχές και αποζημίωση μετοχών, επιδόσεων και πειθαρχικών πληροφοριών, πληροφοριών απουσιών/αδειών και οργανωτικών δεδομένων.
• Εκπλήρωση εταιρικών οικονομικών ευθυνών, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων ελέγχου και της ανάλυσης και ελέγχου του κόστους/προϋπολογισμού, η οποία περιλαμβάνει την επεξεργασία δεδομένων ταυτοποίησης, στοιχείων επικοινωνίας, πληροφοριών σχετικά με την εργασία σας, μισθό, τις επιδόσεις και τις πειθαρχικές πληροφορίες, πληροφοριών απουσιών/αδειών και οργανωτικών δεδομένων.
• Για να παρέχουμε και να διαχειριζόμαστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που ζητάτε,να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, που απορρέουν από τυχόν συμβάσεις, που συνάπτονται μεταξύ ημών, συμπεριλαμβανομένης της διευθέτησης της παράδοσης, της εκκίνησης ή της ακύρωσης παραγγελιών, για να παρέχουμε τις πληροφορίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που ζητάτε από εμάς και να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
• Για να επικοινωνούμε αποτελεσματικά μαζί σας, να απαντάμε σε ερωτήσεις, σχόλια, παράπονα ή άλλες επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ερωτημάτων σχετικά με τα προϊόντα μας.
• Για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων και την καταγραφή της αλληλογραφίας μας μαζί σας, για την παρακολούθηση των επικοινωνιών μας μαζί σας, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών, της συμμόρφωσης με τις διαδικασίες και για σκοπούς εκπαίδευσης.
• Για την παροχή υλικού μάρκετινγκ,για να σας παρέχουμε πληροφορίες μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, SMS ή διαδικτυακά ή μέσω διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που προσφέρουμε, όταν τέτοια προϊόντα ή υπηρεσίες είναι παρόμοια με αυτά, που έχετε ήδη αγοράσει, ή για αυτά,που έχετε ζητήσει ήδη πληροφορίες ή εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, για να επικοινωνήσετε για αυτούς τους λόγους. Μπορούμε, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για την εμπορική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών επιλεγμένων επιχειρηματικών συνεργατών. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας τη στιγμή, που συλλέγουμε τα δεδομένα σας, για να διεξάγουμε οποιοδήποτε από αυτά τα είδη μάρκετινγκ. Παρέχεται η επιλογή διαγραφής της εγγραφής σας ή της εξαίρεσης από την περαιτέρω επικοινωνία για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μάρκετινγκ που αποστέλλεται σε εσάς ή της απενεργοποίησής της -οποιαδήποτε στιγμή-επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία, που αναφέρονται στην ενότητα «Επικοινωνία» παρακάτω.
• Για να κατανοήσουμε τους πελάτες μας και να αναπτύξουμε και να προσαρμόσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για να μπορούμε να αναλύσουμε τα προσωπικά δεδομένα, που έχουμε στη διάθεσή μας, για να υπολογίσουμε ή να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης, που προσφέρουμε σε εσάς και σε άλλους και να σας προσφέρουμε σχετική διαφήμιση. Μπορούμε να αναφέρουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες στους διαφημιστές μας και να κάνουμε προτάσεις και συστάσεις προς εσάς, τους πελάτες μας και τους χρήστες των ιστοτόπων μας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
• Για τη διοργάνωση των εκδηλώσεών μας,αν παρακολουθείτε μια εκδήλωση, που οργανώνεται ή υποστηρίζεται με άλλο τρόπο από εμάς, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε σχέση με τη διεξαγωγή του γεγονότος.
• Σχετικά με την πρόληψη της απάτης, εμείς και οι άλλοι οργανισμοί μπορούμε να έχουμε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσουμε ορισμένες πληροφορίες για την πρόληψη απάτης, όπως απαιτείται από τις εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις και βέλτιστες πρακτικές, ανά πάσα στιγμή. Εάν παρέχονται ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες και εντοπιστεί ή υπάρχει υπόνοια απάτης, ενδέχεται να διαβιβαστούν λεπτομέρειες σε υπηρεσίες πρόληψης της απάτης και σε άλλους οργανισμούς και μπορεί να καταγραφούν από εμάς ή εκείνους.
• Για να διεξάγουμε ορισμένους ελέγχους, όπως τους ελέγχους εξακρίβωσης της ταυτότητας του πελάτη (KYC) και πιστωτικούς ελέγχους. Αν είστε πελάτης ή υποψήφιος πελάτης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διεξαγωγή ορισμένων ελέγχων σε σχέση με εσάς (και/ή την επιχείρησή σας). Σε σχέση με αυτό το σκοπό, μπορούμε να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας στις αρμόδιες αρχές, συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών αναφοράς πιστώσεων, των κυβερνητικών υπηρεσιών και των οργανισμών πρόληψης της απάτης. Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου μπορούν να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες. Εμείς και άλλοι οργανισμοί, που έχουν πρόσβαση και χρησιμοποιούν πληροφορίες, που έχουν καταγραφεί από τέτοιους οργανισμούς, μπορούν να το πράξουν από μια χώρα διαφορετική από τη χώρα, στην οποία βρίσκεστε.
• Για να βελτιώσουμε και να διαχειριστούμε τους ιστοτόπους μας και να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο είναι σχετικό, για να βελτιώσουμε τους ιστότοπούς μας και να εξασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας, για να διαχειριστούμε τους ιστοτόπους μας και για εσωτερικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης δεδομένων κίνησης, ελέγχων και έρευνας, στατιστικών και ερευνών, για να σας επιτρέψουμε να συμμετέχετε/εγγραφείτε σταδιαδραστικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας, για να διατηρήσουμε τους ιστοτόπους μας ασφαλείς ως μέρος των προσπαθειών μας, για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο από τους ιστοτόπους μας παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τη συσκευή σας, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει τη μετάδοση των δεδομένων σας σε επιχειρηματικούς συνεργάτες, παρόχους υπηρεσιών και αναλυτικές υπηρεσίες και σε παρόχους μηχανών αναζήτησης.
• Για να αναδιοργανώσουμε ή να κάνουμε αλλαγές στην επιχείρησή μας. Σε περίπτωση που: (i) διεξάγονται διαπραγματεύσεις για την πώληση της επιχείρησής μας ή μέρους αυτής σε τρίτο μέρος, (ii) υποβαλλόμαστε σε πώληση προς τρίτους· ή (iii) υποβαλλόμαστε σε αναδιοργάνωση, ενδέχεται να χρειαστεί να μεταφέρουμε ορισμένα ή όλα τα προσωπικά σας δεδομένα στο σχετικό τρίτο μέρος (ή στους συμβούλους του) ως μέρος οποιασδήποτε διαδικασίας δέουσας επιμέλειας για την ανάλυση οποιασδήποτε προτεινόμενης πώλησης ή εκ νέου οργάνωσης. Μπορεί,επίσης, να χρειαστεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτή την αναδιοργανωμένη οντότητα ή σε τρίτο μέρος μετά την πώληση ή την αναδιοργάνωση για να τα χρησιμοποιήσουν για τους ίδιους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
• Για να συμμορφωθούμε με νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να συμμορφώνονται με τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις μας, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν την αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των ασφαλιστών, των δικαστικών υπηρεσιών και/ή των ρυθμιστικών αρχών ή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου σε σχέση με έρευνες, διαδικασίες ή έρευνες από τέτοια μέρη οπουδήποτε στον κόσμο ή όπου είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν.
Εκτός από τα παραπάνω, η εταιρεία μας συλλέγει, επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τους ακόλουθους ειδικούς τύπους προσωπικών πληροφοριών, που ορίζουμε ως “ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα”:
• Πληροφορίες σχετικά με την υγεία και ιατρικά δεδομένα, όπως αριθμός ημερών ασθενείας εργαζομένων και πληροφορίες, με βάση τις οποίες εκδίδεται ιατρικό πιστοποιητικό/γνωμάτευση για τους σκοπούς της πληρωμής μισθών, του προγραμματισμού του εργατικού δυναμικού και της συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις, πληροφορίες σχετικά με εργατικά ατυχήματα για λόγους ασφαλιστικής αποζημίωσης, ασφάλειας εργασίας και συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις (όπως υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων), πληροφορίες σχετικά με αναπηρία με σκοπό την προσαρμογή του χώρου εργασίας και τήρηση των νομικών υποχρεώσεων, πληροφορίες σχετικά με την άδεια μητρότητας για τους σκοπούς του σχεδιασμού του εργατικού δυναμικού και την τήρηση σχετικών νομικών υποχρεώσεων.
• Πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, για σκοπούς διαχείρισης συνδρομών συνδικαλιστικών οργανώσεων μέσω μισθοδοσίας.
Οι νομικές βάσεις, στις οποίες βασιζόμαστε, για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων και των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων είναι οι ακόλουθες:
• Εκτέλεση σύμβασης εργασίας ή σύμβαση παροχής υπηρεσιών μεταξύ της εταιρείας και του υποκειμένου των δεδομένων.
• Συμμόρφωση με έννομες υποχρεώσεις μας, ιδίως στον τομέα της εργασίας και της εργατικής νομοθεσίας, του νόμου περί κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής προστασίας, της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, της φορολογικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας εταιρικής συμμόρφωσης.
• Έννομα συμφέροντα της εταιρείας μας ή τρίτων μερών (όπως υφιστάμενοι ή δυνητικοί επιχειρηματικοί εταίροι, προμηθευτές, πελάτες, τελικοί πελάτες, κυβερνητικοί φορείς ή δικαστήρια).
• Συγκατάθεσή σας, όπου αυτή κριθεί αναγκαία ή/και προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία πληροί τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και έχει ληφθεί ξεχωριστά.
• Προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας ή τρίτου.
• Εκτέλεση καθηκόντων, που εκτελούνται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας, που έχει ανατεθεί στην εταιρεία μας.
• Εκπλήρωση υποχρεώσεων και άσκηση συγκεκριμένων δικαιωμάτων της εταιρείας μας ή δικών σας στον τομέα της απασχόλησης, της κοινωνικής ασφάλισης και της κοινωνικής προστασίας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ή/και σύμφωνα με συλλογική σύμβαση.
• Προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας ή τρίτου, για την περίπτωση, που είστε φυσικά ή νομικά ανίκανοι να δώσετε συγκατάθεση.
• Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που έχουν προδήλως δημοσιοποιηθεί από σας.
• Θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων ή όταν τα δικαστήρια ενεργούν υπό την δικαιοδοτική τους ιδιότητα.
• Ουσιαστικό δημόσιο συμφέρον, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
• Αξιολόγηση της ικανότητας εργασίας ενός εργαζομένου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Δημοσίευση των πληροφοριών σας

Εκτός από τα τρίτα μέρη, που αναφέρονται παραπάνω, μπορούμε,επίσης, να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους παροχείς υπηρεσιών (όπως παροχείς μάρκετινγκ, πληροφορικής ή διοικητικές υπηρεσίες), που θα μπορούν να το επεξεργαστούν για λογαριασμό μας για οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες σκοπούς.Δεν αποκαλύπτουμε πληροφορίες σχετικά με αναγνωρίσιμα άτομα στους διαφημιστές μας, αλλά μπορούμε να τους παρέχουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες μας. Μπορούμε,επίσης, να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις συγκεντρωτικές πληροφορίες για να βοηθήσουμε τους διαφημιστές να προσεγγίσουν το είδος του κοινού στο οποίο επιθυμούν να στοχεύσουν .Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς για να μας επιτρέψουν να συμμορφωνόμαστε με τις επιθυμίες των διαφημιστών προβάλλοντας τη διαφήμισή τους σε αυτό το κοινό-στόχο.

3. Πώς χρησιμοποιούμε τα «cookies»;
Οι ιστότοποί μας χρησιμοποιούν cookies, για να σας διακρίνουν από άλλους χρήστες. Μας βοηθούν να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία, όταν περιηγείστε στους ιστοτόπους μας και για να βεβαιωθούμε ότι το περιεχόμενο είναι σχετικό με εσάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies, διαβάστε προσεκτικά την Πολιτική Cookies στο Παράρτημα Α’ της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

4. Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Που αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα δεδομένα, που συλλέγουμε από εσάς, μπορούν να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε έναν προορισμό εκτός Ελλάδας. Μπορεί, επίσης, να υποβληθούν σε επεξεργασία από το προσωπικό, που βρίσκεται εκτός Ελλάδας και εργάζεται για εμάς ή για έναν από τους προμηθευτές μας.

Για πόσο καιρό αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα προσωπικά δεδομένα, που διατηρούμε για εσάς, δεν θα παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το επιτρεπόμενο από την ισχύουσα νομοθεσία και θα διατηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο, ώστε να σας παρέχουμε τα ζητούμενα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις πληροφορίες ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Δημοσίευση των πληροφοριών σας εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου

Όταν μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) εκτός του ΕΟΧ, ίσως χρειαστεί να λάβουμε ειδικά πρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση των σχετικών προσωπικών δεδομένων. Ορισμένες χώρες εκτός του ΕΟΧ είναι εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς παρέχουν ουσιαστικά ισοδύναμες νομικές προστασίες για την προστασία των δεδομένων με αυτές του ΕΟΧ και, κατά συνέπεια, δεν απαιτούνται πρόσθετες εγγυήσεις για την εξαγωγή προσωπικών δεδομένων σε αυτές τις δικαιοδοσίες. Σε χώρες, που δεν έχουν λάβει αυτές τις εγκρίσεις, θα χρησιμοποιήσουμε τις κατάλληλες διασφαλίσεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων από μεταβίβαση, όπως συμβατικές ρήτρες εγκεκριμένες από την Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή δεσμευτικούς εταιρικούς κανόνες, που επιτρέπονται από τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες, που αναφέρονται στην ενότητα «Επικοινωνία» παρακάτω, αν θέλετε να δείτε ένα αντίγραφο των συγκεκριμένων διασφαλίσεων, που εφαρμόζονται κατά την εξαγωγή των προσωπικών σας δεδομένων.

Τι κάνουμε για την προστασία προσωπικών δεδομένων;

Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.Όλες οι πληροφορίες, που μας παρέχετε αποθηκεύονται στους ασφαλείς διακομιστές μας. Οποιεσδήποτε συναλλαγές πληρωμών θα κρυπτογραφηθούν με την τεχνολογία SSL. Σε περίπτωση, που σας δώσαμε (ή όπου επιλέξατε) έναν κωδικό πρόσβασης, που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα των ιστοτόπων μας, φέρετε την ευθύνη για την ασφάλεια αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητούμε να μην γνωστοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης σε κανέναν.
Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρόλο, που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που μεταδίδονται στις ιστοσελίδες μας – οποιαδήποτε διαβίβαση γίνεται με δική σας ευθύνη. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας, για να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Τι συμβαίνει με τους συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες;
Οι ιστοσελίδες μας και οι σελίδες από οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media fan pages) ενδέχεται κατά καιρούς να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους διαδικτυακούς τόπους των συνεργατών μας, των θυγατρικών μας και άλλων τρίτων μερών. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων και ότι δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για αυτές τις πολιτικές. Ελέγξτε αυτές τις πολιτικές, πριν υποβάλλετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους ιστότοπους.

5. Τα δικαιώματά σας
Σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα:
(i) Δικαίωμα πρόσβασης
Έχετε το δικαίωμα να επιβεβαιώσετε μαζί μας αν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και στην περίπτωση αυτή, να ζητήσετε πρόσβαση σε αυτά τα προσωπικά δεδομένα και να ενημερωθείτε για τους τύπους επεξεργασμένων προσωπικών δεδομένων, τον σκοπό της επεξεργασίας και τους παραλήπτες ή τις κατηγορίες παραληπτών. Δεδομένου ότι λαμβάνονται υπόψη και τα συμφέροντα των άλλων, το δικαίωμα πρόσβασης δεν είναι απόλυτο δικαίωμα.

(ii) Δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής
Ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών προσωπικών δεδομένων και διαγραφής προσωπικών δεδομένων, που σας αφορούν.

(iv) Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας
Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν.

(v) Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων
Ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε, σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή, προσωπικά δεδομένα, που αφορούν εσάς, που μας έχετε παράσχει και ίσως έχετε το δικαίωμα να μεταδώσετε τα δεδομένα σε άλλη οντότητα.
(vi) Δικαίωμα ένστασης και δικαιώματα σχετικά με την αυτόματη λήψη αποφάσεων
Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να αντικρούσετε οποτεδήποτε, για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου της κατάρτισης προφίλ, από εμάς και ενδέχεται να χρειαστεί να μην επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα.
Ειδικότερα, επισημαίνουμε ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να μην επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ. Συνήθως θα σας ενημερώσουμε ή θα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας (προτού συλλέξουμε τα δεδομένα σας), εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για τέτοιους σκοπούς ή αν σκοπεύουμε να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους για τέτοιους σκοπούς. Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να αποτρέψετε τέτοιες επεξεργασίες ελέγχοντας ορισμένα πλαίσια στα έντυπα, που χρησιμοποιούμε για τη συλλογή των δεδομένων σας ή κάνοντας κλικ στο «κατάργηση εγγραφής» στο κάτω μέρος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που σας στέλνουμε για σκοπούς μάρκετινγκ. Μπορείτε, επίσης, να ασκήσετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) sxoleio@kalogeropoulos.edu.gr

Εάν βρίσκεστε στον ΕΟΧ κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεών σας μαζί μας, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε:
• την παροχή περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με τον τρόπο χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων,
• την παροχή ενός αντιγράφου των προσωπικών δεδομένων, που διατηρούμε για εσάς,
• τη διόρθωση τυχόν ανακριβειών στα προσωπικά δεδομένα και τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών προσωπικών δεδομένων, που επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς,
• τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων, που δεν έχουμε πλέον λόγο να επεξεργαστούμε, και
• τον περιορισμό του τρόπου, με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ενώ εξετάζουμε μια ερώτηση, που έχετε θέσει.

Επιπλέον, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, έχετε το δικαίωμα:
• όταν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεση, να αποσύρετε τη συγκατάθεση.
• να μας ζητήσετε να διαβιβάσουμε τα προσωπικά δεδομένα, που μας δώσατε και που εξακολουθούμε να διατηρούμε για εσάς, σε ένα τρίτο μέρος ηλεκτρονικά,
• να αντιταχθείτε σε οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, που επεξεργαζόμαστε για λόγους «εννόμων συμφερόντων» ή «δημόσιων συμφερόντων», εκτός αν οι λόγοι μας για την υποκείμενη επεξεργασία υπερβαίνουν τα συμφέροντα, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας, και
• να αντιταχθείτε στο άμεσο μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε κατάρτισης προφίλ για τέτοιους σκοπούς) ανά πάσα στιγμή.
Αυτά τα δικαιώματα υπόκεινται σε ορισμένες εξαιρέσεις για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος (π.χ. πρόληψη ή διαπίστωση εγκληματικών πράξεων) και των συμφερόντων μας (π.χ. διατήρηση νομικού προνομίου) και ενδέχεται να μην είναι όλα διαθέσιμα στη χώρα, στην οποία βρίσκεστε. Εάν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες, που αναφέρονται στην ενότητα «Επικοινωνία» παρακάτω.

Ενημέρωση πληροφοριών
Θα καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες, για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ακριβή. Για να μας βοηθήσετε σ’ αυτό, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για οποιεσδήποτε αλλαγές στα προσωπικά δεδομένα, που μας δώσατε, επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία, που αναφέρονται στην ενότητα «Επικοινωνία» παρακάτω.
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή από την απάντησή μας σε οποιαδήποτε άσκηση αυτών των δικαιωμάτων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

6. Επικοινωνία
Οι ερωτήσεις, τα σχόλια και τα αιτήματα σχετικά με αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι ευπρόσδεκτα και θα πρέπει να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sxoleio@kalogeropoulos.edu.gr Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία:

7. Ενημερώσεις της Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας. Παρακαλείστε να ελέγχετε συχνά για τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Μάιο του 2018.